Dobrodošli na Dev9t 2017.

Od 9. do 17. juna Stara ciglana (adresa Ciglane je Slanački put 26.) će biti mesto okupljanja umetnika i ljubitelja umetnosti, na jedan drugačiji način.
Autentičnost ambijenta je ono što ovaj festival i ove godine izdvaja u letnjim dešavanjima u Beogradu. Posetioce očekuje 25 radionica, preko 200 umetnika i učesnika a svih sedam dana ljubitelji ovog koncepta će uživati i u interesantnim muzičkim programima.
Pre svega DEV9T je mesto koje umetnicima omogućuje da imaju potpunu slobodu
da budu to što jesu i da stvaraju kako žele.
Očekujemo da će, bar po broju posetilaca, ovaj festival vremenom prerasti u lepu Beogradsku tradiciju.
DEV9T je koncipiran tako da epicenter interesovanja pojedinaca i grupa iz oblasti umetnosti bude zasnovan na dnevnom programu, kada će festival funkcionisati kao velika open air galerija i velika umetnička radionica.

DEV9T se bori za opstanak kulture jer je ona prirodno stanište svih bića. Ukoliko se ne očuva, pretvorićemo se u ugroženu vrstu nesvesnu svrhe svog postojanja.
Zato je ovaj festival mesto koje će umetnicima omogućiti da imaju potpunu slobodu da budu to što jesu.
Dev9t je dom za kreativce i umetnike iz svih oblasti. Dev9t je mesto koje ne poznaje granice za izražavanje ideja. Dev9t je Stara Ciglana. Dev9t je umetnost koja se stvara u samom trenutku, ali i izložba, performans, radionica, koncert, žurka…
Dev9t su ljudi. Dev9t je ono što ljudi stvore. Dev9t su boje. Dev9t je sve što možeš da zamisliš, a da se zbog toga osećaš lepše.