Nemanja Radulović na Kolarcu 4. i 6.februara

Nemanja Radulović Foto Z. Jovanović

Nemanja Radulović Foto Z. Jovanović

Koncerti violiniste Nemanje Radulovića, zakazani za 4. i 7. februar u Kolarcu, rasprodati su u ponedeljak pre podne.
Radulović će u okviru ciklusa koncerata “Tvoj svet muzike”, kojim se obeležava 85 godina velike dvorane Kolarčeve zadižbine, nastupiti zajedno sa violinistkinjama Tijanom I Ksenijom Milošević, pijanistkinjom Lor Favr Kan, violončelistkinjom Majom Bogdanović.
Na programu ovog koncerta biće dela Hajdna, Moškovskog, Mendelsona i Sedlara.
Iako je koncertni kalendar Radulovića prepunjen, kako je sam rekao, nije mogao da se ogluši na nebrojene mailove publike iz čitave Srbije koja je razočarana, jer više nema karata a čitavu godinu čekaju na njegov koncert.
Kolarac je i svih prethodnih godina bio mali da primi sve Nemanjine obožavaoce, koliko god koncerata da je držao uvek je ostajalo publike željne da čuje vrhunskog violinskog virtuoza, muzičara i čoveka punog topline koji nesebično daruje dušu na sceni.
Na dva koncerta u Kolarčevoj zadužbini Radulović će predstaviti svoj najnoviji CD koji je snimio za Dojče gramofon, kompilaciju dela Nikola Paganinija. Kompakt disk je snimio sa RAI orkestrom iz Italije i japanskim dirigentom Eiđi Oue, pijanistkinjom Lore Pavrkan i svojim ansamblom Đavolji triler.

Foto: Z. Jovanović